Priser Bröllop

BröllopI bröllopspaketen ingår alltid en konsultation så att ni ska känna er trygga med ert val av fotograf. Vi går igenom era önskemål (poser och bildbehandlingar) och hur er dag ser ut. Jag fotar gärna några ”pre-wedding”-kort i samband med konsultationen om ni känner för det, säg till i så fall vid bokning och de korten bjuder jag på.

Efter vårt första möte tar jag ut en bokningsavgift på 1 500 kr för att säkra er bokning på den stora dagen. Denna summa är ej åtebetalningsbar vid avbokning med kort varsel. Detta är på grund av att många vill boka en duktig fotograf ofta samma datum.

Bilderna levereras högupplöst på USB eller via länk. För framkallningar, se separat prislista. Brudpar har 20% rabatt på framkallningar.


Lilla paketet” Porträtt:
minst 20 stämningsfulla porträttbilder i miljö eller i studio.
Ca 1 timme.
Pris: 6 500 kr inklusive moms

”Mellan paketet” Porträtt & Vigsel:
minst 20 stämningsfulla porträttbilder i miljö eller i studio samt fotografering under vigseln (minst 70 dokumentära bilder).
Ca 2,5 timmar.
Pris: 9 000 kr inklusive moms

”Mellan paketet +” Vigsel & porträtt samt ev egna önskemål
Vi fotar era porträtt samt vigsel. Och sedan får ni själva välja vilka mer bilder ni önskar ex. förberedelser, brudskål, dansen.
Ca 5-6 timmar.
Pris: 14 000 kr inklusive moms

”Stora paketet”: jag följer med en heldag (upp till 12 h) och dokumenterar sminkning, håruppsättning, påklädning, vigsel, tårtuppskärning och valsen (minst 350 dokumentära bilder). Dessutom fotar vi minst 15 fina bröllopsporträtt före eller efter vigseln.
Ca 9-12 timmar.
Pris: 20 000 kr inklusive moms

 

Tillval till ”Stora paketet”: ett bildspel på DVD från bröllopsdagen med ER låt. DVD:n får ni kopiera och sprida vidare och på så sätt har ni ett minnesvärt tackkort!
Pris: 2 500 kr inklusive moms

Trash the Dress
Tillval till båda bröllopspaketen eller helt separat: ”Trash the Dress”. Bruden gör en speciell plåtning några veckor efter bröllopet, eller flera år senare med sin klänning, då hon inte behöver vara så rädd om den.
Vi har en konsultation innan och planerar fotograferingen.
Upp till 2 timmars fotografering.
Make-up artist ingår i priset.
En förstoring på 29 x 42 cm ingår.
Pris: 3 500 kr inklusive moms

Exempel på ”Trash the Dress”