Pierre Pocs

PierreSelfie220

Kreativa Fotografier. Fotograf Pierre Pocs i Eskilstuna.

Jag är en frilansande fotograf som tar uppdrag överallt men utgår alltid från Eskilstuna.

Jag har fotograferat i många år och gått utbildningar inom foto och bild samt gjort massor av olika fotografiska uppdrag. Jag håller själv kurser i foto och porträttfoto lite då och då. Jag är också en vass retuschör och bildbehandlar när så behövs eller efterfrågas.

Uppdrag som du ser mig göra kan vara:
porträttfoto, Styrelseporträtt, fashion, beauty, bröllopsfoto/dokumentationsfoto och andra högtider, kickoffer inkl gruppbilder och porträtt, barn/syskon eller gravidbilder, event, interiör- och produktbilder. Jag fotar både i studio, hos er, utomhus eller på annan plats.

 

Åt mäklare eller bostäder för försäljning fotar jag dock endast genom Zentuvo.

Med min portabla fotostudio kan jag göra studiofotograferingar var som helst med den där studiokänslan men fotar också ofta i befintligt ljus. I studion, hemma hos er eller utomhus i passande miljö.

Jag brinner lite speciellt för kreativa porträtt och hela kedjan med ett tema, en plats, kläder, hår, make-up och att få berätta en historia med en bild.

I nästan alla mina fotopaket erbjuder jag beställda bilder även redigerade i webb-format med liten logo på.

Fotografer finns det många i dag, men om du uppskattar kreativitet, lyhördhet och kvalité så tveka inte att höra av dig.

Har du funderingar så tveka inte att höra av dig på telefon eller e-post.  Jag är Godkänd för F-skatt.