Go fredag

Blommigt

Några bilder från morgonens tidiga fotopromenad. Var ute i Ekeby våtmark och strosade men gav mig av när ornitologerna kom med sina kameror. Inte för att jag är osocial men för att jag har noll koll vad det är för fåglar därute. Och tro mig det är massor. Hade nästan varit roligare att lägga upp et ljudklipp för det var ett sjukt liv på dem. Fåglarna alltså. Ornitologerna var rätt lugna 🙂 Jag körde dock mitt eget race och riktade kameran mot vacker vass och fina träd och blommor. Fåglar är liksom inte min grej.

 

Ekeby våtmark

Pin It
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Share on LinkedIn
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)
This entry was posted in Foto and tagged , , , , .
  • Mia

    Men en kanadagås fick du med ändå =) Vackra bilder..

    Ha en fin helg..

    //Mia

  • Det var den enda jag kände igen 🙂