Vackra morgon

I morse när jag skulle lämna av Maja till dagis så såg jag att det var en tät vacker dimma ute och högg med mig kameran. Så efter att ha lämnat av henne åkte jag och Leo ut i Eskilstunas våtmark. Men Leo som inte hade en egen kamera ledsnade rätt fort och somnade. Jag fick några sköna bilder och med daggen som låg våt blev det rätt effektfulla bilder. Ännu en skön serie som jag kanske borde trycka upp till några tavlor. Sen drog vi till Medborgarskolan där utrustningen inför porträttkursen hade dykt upp. Var fina lampor och jag ser fram emot den kursen. På lördag ska jag stå nera på stan och ta lite porträtt och prata om den kursen. Kom gärna ner då. Har för mig det var mellan 13-14. Nu mata lillkillen och sen hämta Maja från dagis. Dagarna rullar på!

Misty Morning 01
Misty Morning 02
Misty Morning 03
Misty Morning 04
Early morning

Pin It
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Share on LinkedIn
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)
This entry was posted in Foto and tagged , , , , , .
  • Spindelnät i fukt ger magiska bilder! 🙂