Slarvig kväll

Watching the sunset

Fotad i motljus med två gråfilter. ND4+Gredient.

I går hade Maja och jag en heldag med mys. Först var vi i Parken Zoo och strosade runt. Pappa ”vann” (fyra lotter/80kr) två gosedjur åt lilltjejen. Sedan på kvällen åkte hon och jag ut till Mälarbaden för att fånga solnedgången. Jag med min stora kamera och Maja med frugans kompakt IXUS. Någonstansfick jag hjärnsläpp och väl hemma så var kompakten spårlöst försvunnen. Jag åkte ut till platsen en gång till, men kameran var puts väck. Ska ut och kolla så den inte åkt under något säte i bilen, men risken är stor att den är borta för alltid. Som tur är hade frugan precis innan för över alla bilder till datorn. Om någon hittar kameran så har jag tyvärr inte någon större förhoppning om att folk är så ärliga i dag att de lämnar in den till polisen. Men man får väl hoppas!

I dag är det nationaldagen. Hur ska man fira den då?

Pin It
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Share on LinkedIn
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)
This entry was posted in Foto and tagged , , , .
  • Annelie Esseus

    En fantastisk bild, vilken stämning, ljuuuuuvlig!