För ett år sedan

Efter tips på Dannes site http://www.carlbomfoto.se/ så reggade jag mig på Photojojo’ Time Capsule, och får varannan månad ett mail med bilder som jag tog för ett år sedan, och som ligger på Flickr. Det är ju riktigt kul att se vad man gjorde då, som en liten påminnelse. Jag tänkte att när jag får dessa mail, kan jag ju lika gärna blogga upp några av dem. Även om de redan varit på bloggen tidigare. Så nu börjar jag med detta, länkat från min Flickr People Set 🙂 För ett år sedan plåtade jag dessa med Mathilda som modell. En ute med reflexskärm och en i studion. Då med min Canon 350D.

Mathilda

Snow White

Pin It
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Share on LinkedIn
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)
This entry was posted in Foto and tagged , , , , .